Игри за момчета (40 игри)

Състезание с моторни лодки

Състезание с моторни лодки

Участвай в това яко състезание с моторни лодки. Внимавай да не се блъскаш...

Прегледи: 702

Футбол с главички

Футбол с главички

Изпробвай късмета си в този невероятно забавен футболен турнир с...

Прегледи: 1640

Война с извънземни 2

Война с извънземни 2

Влез в тази военна стратегия, в която ти ще трябва да изпълняваш специални...

Прегледи: 573

Танк

Танк

Ти и твоя танк сте единствената надежда за победа срещу враговете....

Прегледи: 809

Уличен боец 2

Уличен боец 2

В тази версия на уличен боец ти ще играеш с Руй и ще се изправиш срещу...

Прегледи: 1228

Смъртоносна защита 2

Смъртоносна защита 2

Опитай се да оцелееш колкото се може по-дълго в тази жестока битка, в която...

Прегледи: 793

Кучета войници 2

Кучета войници 2

Събаряй вражеските самолети и изпълнявай специални мисии. Покажи, че във...

Прегледи: 727

Разруши замъка

Разруши замъка

Ти обсаждаш вражеските замъци с твоя катапулт и целта ти е да разрушиш...

Прегледи: 963

Спасяването на принцеса Гертруд

Спасяването на принцеса Гертруд

Принцеса Гертруд е отвлечена от замъка на крал Рагнок и е затворена в...

Прегледи: 1034

Забравена тъмница

Забравена тъмница

Забравената тъмница е една страхотна фентъзи приключенска игра, в която...

Прегледи: 690

Карате шампион

Карате шампион

Спечели турнира по карате и покажи, че си най-добрия каратист в света....

Прегледи: 966

Кървав боец

Кървав боец

Изправи се в една кървава битка срещу най-различни бойци от всички краища...

Прегледи: 813Момчетата от край време обичат да играят на всякакви електронни и компютърни игри. Екшъна и приключенията са им в кръвта, а буйния нрав и кипящата от вътре енергия избива играейки забавните компютърни игри. Момчетата харесващи екшъна, войната, стрелбите, карате битките, космическите приключения, битките от древността със рицари, каубои и индианци и всякакви стратегически войни и битки са намерили правилното място, където забавлението ще е на 100 процента.

Военните игри са едни от най-запалващите интереса при повечето момчета. В тях можеш да водиш истински военни сражения и то доста реалистично направени. Много забавни са стрелковите игри. Това са игри със стрелба по враговете с картечници, пушки, автомати и всякакви бомби и оръдия, в които трябва да защитаваш своето убежище. Трябва да избиваш нахлуващите врагове и да не позволяваш никой да припарва близо до базата ти. Други забавни военни игри са тези, в които трябва да разбиеш вражеската армия отправяйки изтрели с гранатомет по техните бази. Стани част от спец частите и извършвай най-сложните мисии. Стани най-добрия войник и избивай всичките врагове и терористи. Научи се да си служиш добре с автомата и картечницата, а ако ти свършат куршумите вади ножа и реши всичко в ръкопашен бой. Военните стратегии от типа защити базата са много интересни и развиват стратегическото мислене на всяко момче. В тях трябва да преценяваш много добре къде да поставяш своите войници и от кой вид да са те, за да можеш да отблъскваш вражеските нападения и да спасиш базата си.

Момчетата, които обичат фантастиката могат да играят изключително интересните космически игри. В тях ще трябва да воюваш срещу по-развити цивилизации с космически кораби. Влез в една космическа война, в която от теб ще зависи оцеляването на човешката цивилизация. Управлявай космически кораби и унищожавай вражеските. Завземай чужди планети или освобождавай поробените такива.

Бойните игри са едни от игрите, които предизвикват най-много тръпка. Всяко едно момче иска винаги да побеждава, а в тези бойни игри много често се изправяш на ринга очи в очи с врага и само от теб и твоите качества зависи дали ще сразиш противника или ще те натупат едно хубаво. Играй игри за уличен бой, в който вървиш по улиците и пребиваш всички гангстери и бандити по пътя ти. Качи се на ринга и се впусни в карате сблъсък срещу друг добре обучен каратист.

Момчетата, които обичат историята и древните битки могат да играят забавните приключенски игри, в които действието се развива в ранната цивилизация и барута още не е измислен. Води множество рицарски дуели. Стани крал и превземай съседните кралства. Покажи, че знаеш как да държиш меча здраво в ръце и печели война след война и стани най-могъщия войн от древността.

Играй всичките тези забавни игри предимно за момчета в igriigrai.com. Винаги ще намериш някоя игра по твой вкус, с която можеш да се забавляваш по 24 часа в денонощието.